BADRUMSRENOVERING

Letar du efter en trygg och seriös byggfirma för badrumsrenovering i Stockholm? Du har hittat rätt.
Vi specialiserar oss på badrumsrenovering i Stockholm. Det krävs speciella kompetenser för att utföra badrumsrenovering. Vid renovering av sådana våtrumsutrymmen som badrum, gästtoaletter eller tvättstugor ställer man högre kunskapskrav. Vid badrumsrenovering måste ett tätskikt som skyddar väggarna och golven mot fukt läggas. Detta görs av utbildade plattsättare som har genomgått kurser organiserade av Byggkeramikrådet och tätskiktsystemets tillverkare.
Vi på Evjo Construction följer rekommendationer och regler som har bestämts av Byggkeramikrådet. Vi har genomgått Byggkeramikrådets kurser och efter varje avslutat badrumsrenovering lämnar vi ett kvalitetsintyg till våra kunder.
Arbeten kring rördragning för vatten och avlopp görs av vår samarbetspartner som innehar behörigheter från Säker Vatten, en branschorganisation som bestämmer branschreglerna och kontrollerar kvalitet hos rörföretag.
Alla elarbeten utförs av en behörig och erfaren elektriker.
Vi är medvetna om att badrumsrenovering styrs av specifika regler och det är kunskap, kompetens och erfarenhet hos arbetsteamet som avgör om allting görs på ett korrekt och fint sätt.
Felaktigt genomförd badrumsrenovering kan ha allvarliga konsekvenser som en fuktskada i väggarna eller i golvet om tätskiktet läggs felaktigt, lösa och spruckna plattor om plattsättning görs av en amatör, vattenläcka om rörmokare inte följer branschens regler för att inte tala om en direkt risk för hälsan om elektriker inte följer regler för våtrum. Detta kan man undvika genom att anlita en trygg och seriös byggfirma för sin badrumsrenovering.