LÄGENHETSRENOVERING

Evjo Construction AB är ett byggföretag som kan vara din totalentreprenad. Detta gäller framför allt nybyggnation och lägenhetsrenovering. Vi har samlat ihop ett team där alla arbetsmoment utförs av proffs som har behörigheter inom sina branscher. Vid större projekt som just lägenhetsrenovering är det väldigt viktigt att se till att få kvalitetsintyg från den berörda hantverkare, rörmokare eller en firma som utför badrumsrenovering.
En komplex lägenhetsrenovering består av flera viktiga arbetsmoment: rivning av det befintliga ytskiktet, återställning av samtliga ytor så att de skulle lämpa sig till golvläggning, målning respektive tapetsering. Ibland är det nödvändigt att göra en golvavjämning eller bredspackling på väggarna. Underarbete är ett av de mest tidskrävande momenten under lägenhetsrenovering. Det är också ett moment där hantverkarens kunskaper och yrkesskicklighet syns som mest. Utan ett välgjort underarbete kommer varken tapeter eller färg se bra ut på väggarna, golvet kan i sin tur knarra och röra sig. Och då spelar det ingen roll om beställaren som gör en lägenhetsrenovering har investerat i material av högsta kvalité. Dåligt gjort underarbete påverkar negativt hela lägenhetsrenovering.
Därför är det viktigt att välja den byggfirma som sätter fokus på kunskap och noggrannhet. Vid större projekt som just lägenhetsrenovering är det också väldigt viktigt att se till att få kvalitetsintyg från rörmokare eller en firma som utför tätskikt vid badrumsrenovering.

De som planerar en total lägenhetsrenovering i Stockholm gör det ofta med tanke på försäljningsvärde. Du kan renovera din lägenhet för att höja värde på en bostad som du tänker sälja, eller för att du nyligen har flyttat in och vill skapa ditt personliga utrymme. Du har kanske köpt en bostad som egentligen är ett renoveringsobjekt och du vill utföra en lägenhetsrenovering för att sedan snabbt sälja den. Eller du vill helt enkelt göra en lägenhetsrenovering i ditt hem för att det är dags. I alla dessa fall kan du vända dig direkt till oss och få en offert på lägenhetsrenovering i Stockholm.